Etapp 3 - Lördag eftermiddag

Efter lunchuppehållet begav vi oss iväg för att köra förmiddagens 3 första ss igen.
Innan vi åkte från serviceplatsen fick vi hör att ss8 sulle vara väldigt dålig, inte så kul o höra med tanke på hjulmutterproblem vi hade tidigare. Nåja...
SS8, här tog vi det väldigt lugnt och bara gled igenom, på den dåliga biten höll jag tummarna att inte något av hjulen skulle komma o rulla förbi oss , för så dålig var biten, vet inte hur många gånger vi slog igenom. Sämst tid i tjej RM.
Efter varje SS var jag ute o kollade hjulen så de satt på plats, kändes lagom fånigt att faktiskt gå ut ur bilen och kolla just om hjulen satt fast.
SS9 Ökade vi tempot lite igen och var tillbaka på 5e tiden i klassen
På transporten började bilen låta lite konstigt igen, vi bestämde oss för att det var avgassystemet och sen sjöng vi "hår i dajmen" det högsta vi kunde. (Lite med tanke på Erik Telehagen, det är ju ändå hans paradnummer)
SS10 och sista sträckan, nu ville vi bara i mål och det lyckades vi med! 5a av 8 igen!
Vi lyckades med vårt mål - att ta oss i mål och kollar man på endast tiderna hade vi slutat på 4e plats i tjej RM 2011.


Denna tävlingen var verkligen ingen dans på rosor, bara att köra 6ss med sprucken ruta där varken jag eller Nina såg ordentligt igenom var spännande. Att nästintill tappa hjulet och sen glömma huvlåsen hade vi helst varit utan men vi gav inte upp.
Vi hade bestämt oss för att ha roligt och inte bry oss så mycket om tiderna och vi hade riktigt roligt!



Stort tack till alla som gjorde denna helgen möjlig för oss. Ni är fantastiska och även om det inte gick som vi tänkt så är vi galet nöjda och ja, lite överraskade över hur bra det ändå gått. Tack!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0